Bemutatkozás

Cégünk - az Art Corner Point Ingatlan-tanácsadó Kft. - 2009. óta megbízható partnere az ingatlanjukat értékesítő, hasznosító vagy befektetést kereső ügyfeleinknek a prémium ingatlan kategóriában. Elsősorban Budán és a pesti belvárosban kínálunk eladó és kiadó, magas színvonalú, nagy értékű luxus ingatlanokat, értékálló befektetéseket.

Kínálatunkban megtalálhatók villák, minőségi belvárosi ingatlanok, új építésű és a prémium kategóriás luxusingatlanok. Kereskedelmi ingatlanok, irodák, üzletek, vízparti nyaralók adásvétele és bérbeadása, ipari ingatlanok, fejlesztési területek közvetítése.

Gondosan megszervezve, előre egyeztetett időpontban, személyesen kísérjük ügyfeleinket és mutatjuk be a kiválasztott ingatlant, melyről teljes körű és alapos felvilágosítást adunk. Felkészült, igényes közvetítői munkánk tapasztalatával, megbízható partnerként segítjük ügyfeleinket a választásban. Megbízásaink többségét személyes ajánlások alapján kapjuk, ami ügyfeleink elégedettségét igazolja, odafigyelő munkánk jutalmaként. Tapasztalatunk alapján, az ingatlanra jelentkező érdeklődők közül, a kínálat és az érdeklődés összehangolásával, csak a potenciális ügyféllel keressük fel megbízóinkat.

Ügyfeleinkkel az igényeikhez alkalmazkodva és kényelmüket figyelembe véve, egyeztetett helyszínen szervezünk tárgyalásokat. Cégünk az ingatlanpiacon kiemelkedő tapasztalatokat szerzett, megbízható partnerekkel működik együtt, melyek szakszerű és hatékony tevékenységükkel segítik munkánkat.

Ha cégünket bízza meg, teljes körű kiszolgálást biztosítunk önnek!

Az ingatlan megvásárlását, korrekt ügyvédi háttérrel, igény esetén ingyenes, bank független hitel tanácsadással és ügyintézéssel is segítjük. Együttműködésünk alapján a következő területekről tudunk ajánlani megbízható szakembereket: belsőépítész, lakberendező, építész, energiatanúsító, fejlesztő,  közjegyző, ügyvéd. A földhivatali- és hitel ügyintézésben is készséggel állunk rendelkezésükre.

Kérjük, keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!