VILLÁNYINÁL LAKÁS
VILLÁNYINÁL LAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Lakás
Alapterület 160 m²
Cím Budapest,
11. kerület,
Villányinál
159 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Ingatlan részletes ismertetése

Szentimre-város kiemelten keresett belső zöldövezetében, a Gellért hegy lábánál, egy kellemes, egyirányú utcában található a csendes 4 lakásos társasház. Az emeleti napfényes lakás az előkertre és a csendes belső kertre tájolt, nagyon jó adottságú, igény esetén további szoba könnyedén kialakítható! 

Nappali 77 nm + 3 hálószoba, 2 terasz kialakítású. Beépített és gépesített konyha, tágas fürdőszoba, klíma kiépítve. 

Emeleti lakás br 160 nm + 2 terasz (nettó 142 nm + 10 nm terasz + 4,72 nm a beépített terasz belső kertre és + 12,70 nm (1,90 m alatti területek)! 

Egyedi megoldásokkal, nagyon látványos, minden oldalról napfényes hatalmas nappali térrel. A társalgó részen működő kandalló teszi meghitté, barátságossá a hűvös napokat. Igényes nyílászárók, többféle módon osztható térkapcsolatok. Nappali terében dolgozó vagy vendégszoba amit egyszerű módon az új tulajdonos saját ízlése szerint tud kialakítani.

A kertben sportpálya, medence, fedett pingpong terem található. A kert különleges hangulatát fenyőfák és egy óriási diófa biztosítja. A társasházban konditerem, infraszanuna, tusoló, mosdó és tárolók találhatók.