PANORÁMÁS MINIMAL VILLA
PANORÁMÁS MINIMAL VILLA
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus villa
Alapterület 1 100 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Svábhegy
1 700 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 10
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

XII. kerület kiemelt, exkluzív, csendes, friss levegőjű, zöldövezeti részén a Svábhegyen 2.300 nm-es, ősfás környezetben eladó

PANORÁMÁS MINIMAL LUXUSVILLA!

Városra ÖRÖK PANORÁMÁS tetőterasz, a három lakószint nettó 600 nm + előtte végigfutó tágas teraszokkal. A teremgarázs 200 nm egybefüggő terület, melyet egy biztonságos alagúton lehet megközelíteni és kényelmes parkolást biztosít 7-8 autó számára.

A főépület három szintjét a garázsból a legfelső emeletig lift köti össze. Az első szinten kialakított három szoba, saját fürdővel és gardróbbal rendelkezik.   A fő szinten 170 nm-es nappali és látvány konyha kerül kialakításra, nagy méretű kiszolgáló térrel, mely alkalmas elegáns vendéglátásra, reprezentációs fogadásokra.

 A legfelső emelet 130 nm: hatalmas hálószoba, egyik oldalon női-, másik oldalon férfi fürdőt és gardróbot terveztek. A villa tetőterasza kizárólag innen megközelíthető, mely ÖRÖK PANORÁMÁS!

Telek utcafronti részén van egy szeparált, önálló épület (170 nm) mely egyaránt alkalmas vendég apartmannak vagy személyzeti lakásnak.

Jogerős építési tervdokumentációval és belsőépítészeti tervekkel együtt eladó ez az egyedi szerkezetkész ingatlan, melyet igényes új tulajdonosa, még saját igényei szerint alakíthat.

OKOSOTTHON RENDSZERREL TERVEZETT VILLA  A NORMAFA KÖZELÉBEN, tökéletes választás azoknak, akik a városhoz közel szeretnének élni, elegáns környéken, a természet közelében.

Irányár: 1,7 Mrd HUF