SIÓFOK KERTES CSALÁDIHÁZ
SIÓFOK KERTES CSALÁDIHÁZ
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Ház
Alapterület 200 m²
Cím Siófok,
Fokihegy
Egyéb adatok
Szobaszám 5
Ingatlan részletes ismertetése

Fokihegy kedvelt, kertvárosi övezetében, napsütéses sík telken fekszik az eladó családiház. Az utcája csendes, hangulatos. Az autópálya lehajtótól pár percre fekszik, így a fővárosból is könnyen megközelíthető. A belváros pár perc kerékpárral, de akár el is sétálhat, ha ahhoz támad kedve. Balatonpart több útvonalon is könnyen megközelíthető.

Az ingatlan fő épülete 7-8 éve átesett egy gépészeti és szépészeti megújuláson. Fűtésrendszer gáz cirkó, a melegvizet vezérelt árammal működő villany bojler szolgáltatja. Teljesen új az ablakos, világos, káddal ellátott fürdőszoba. A szobákban fa parketta, a felújítás során megtörtént a nappali terek festése. Födéme vasalt, beton gerendákkal, mely alkalmas a ráépítésre.

Fő épület 100 nm + 12 nm terasz, pince 17 nm és padlás, ami beépíthető. Nappali-étkező, 3 tágas napfényes hálószoba (20 nm, 16 nm, 12 nm) ablakos fürdőszoba, wc, konyha, éléskamra. Jelenleg két bejárata van, az ablakokon redőny.

Szerkezetileg kiválóan megépített, stabil, jó állapotú épület. Környezetében kulturált családi házak, sok-sok zölddel, virággal rendezett kertekkel. Szomszédok felőli oldalkert és az előkert miatt, a nap csodásan körbesüti és kifejezetten világos.

Házhoz kapcsolódik egy felújítandó apartman. Helyiségei: nappali-konyha-étkező, hálószoba, tusolós fürdőszoba. Csendes, napos, a kertre néz. További felépítmények: garázs, műhely, szerszámos kamra, tárolók. Összes felépítmény cca 200 nm.

A telek 683 nm, 30%-ban, 5 méteres építmény magasággal beépíthető, így a ház igény szerint tovább bővíthető. Talaja kitűnő, előkertben virágok, családi konyhakert, termő gyümölcsfák a területen.

Akár több generáció részére állandó lakásnak, kétlaki életre vagy nyaralónak, illetve ezek kombinációjára is kitűnő választás ez az otthon, amennyiben a nyugalmat szereti. A jelenlegi két lakrész, könnyen akár 3 apartman kialakítását is lehetővé teszi. Igény esetén emelet ráépíthető.

Gyalogos távolságban óvoda, iskola, rendelő, kórház, gyógyszertár, posta, számtalan bevásárlási lehetőség. A Balaton 15-20 perc gyalog, a belvárosi rész 10-15 perces sétával elérhető.