PENTHOUSE 3 SZOBÁS
PENTHOUSE 3 SZOBÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 107 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Kútvölgy
307 582 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 3
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

A felsőkategóriás életstílus ötvöződik a városközeli hegyvidék előnyeivel. A korszerű, minden kényelmet biztosító ingatlan, a zöldövezet nyugalmát kínálja. A legfrissebb trendek alapján, az energia tudatos építészet jegyében épült a társasház és a belső, csendes kert felé nyitott.

PENTHOUSE L4: 107 nm - lakás 90,47 nm + terasz 31,92 nm. – Nappali-étkező-konyha + 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, háztartási helyiség, gardrób, közlekedő. Kiváló elrendezésű, magas minőségű anyagok felhasználásával kialakított otthon. A konyha-étkező terület tekintélyes méretű nappalival, gardrób; 2 db hálószoba 2 db saját fürdőszobával.

Prémium minőségű anyagok, igényes kivitelezés, privát lift, a hőellátást levegő-víz hőszivattyú biztosítja, a lakásokban felület hűtés-fűtés. A lakásokhoz 2 garázsbeálló és egy tároló tartozik. A garázsban elektromos autó töltőállomás kerül kiépítésre.

A lakások nappali tere délkeleti tájolású, a kert felé nagy, egybefüggő ablakfelületekkel és terasz kapcsolattal. Az épületen nemes vakolat és elegáns mészkő burkolatot, a nyílászárók antracit színben porszórt alumínium tokok keretezik. Külső árnyékolásként az ablakokkal színazonos zsaluzia kerül. A lakások „Okosotthon” vezérlése alkalmas a hűtés, fűtés, árnyékolás és biztonságtechnikai rendszerek vezérlésére és távelérésére.

A mindennapok kényelmét a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják. Sport és vendéglátóhelyek, kiváló oktatási intézmények szolgálják a családokat.

Garázs: 10 M/db lakásonként 2 db és tároló: 1,4 M Ft/nm (6-11 nm)