ORBÁNHEGY PENTHOUSE LAKÁS
ORBÁNHEGY PENTHOUSE LAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 150 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Orbán-hegy
350 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 5
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

PRÉMIUM MINŐSÉG - KÖRNYEZETTUDATOS OTTHON!

Modern MINIMAL stílusú PENTHOUSE LAKÁS, megújuló energiával. Hatalmas szépen parkosított 4,457 nm telken 6 lakás került elhelyezésre a 3 épületben.

PENTHOUSE luxuslakás: 150 nm - NAPPALI + 3 SZOBÁS, teraszok és zöldtető 178 nm!

Főbb műszaki jellemzők: ▪ Padló és mennyezet hűtés-fűtés ▪ Kombinált hőszivattyús és kazános hőellátás ▪ Napelem, mely rásegít a közös területi világítás ellátására ▪ Külső zsaluzia árnyékoló ▪ Választható minőségi burkolatok és szaniterek ▪ Külső üvegkorlát

A jól megtervezett lakások igényes kivitelezésűek, melyek élhető teraszokkal, erkélyekkel egészülnek ki. Mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés kerül beépítésre. A praktikus elrendezésű lakások, a garázsból lifttel kényelmesen megközelíthetők. A lakások exkluzív belső kialakításában, egyedi elképzelések megvalósításához belsőépítészek is rendelkezésre állnak. Műszaki tartalmat, méretes alaprajzot, kérésre küldünk, igény szerint személyes tárgyalást szervezünk.

Kiemelt bel-budai elhelyezkedése, befektetési célból vásárlók számára is igen előnyös.

A beruházó-kivitelező cég biztos hátterű ingatlanfejlesztő, társasházak kivitelezését végzi több mint két évtizede. A kivitelező cég által elvégzett munka magas minőségi színvonalat képvisel, a környéken több referencia is rendelkezésre áll.

Minden szolgáltatás a közelben megtalálható, kisebb boltok sora, a MOM Park rengeteg üzlete és szolgáltatása, sportközpont, parkok. Gyalogosan, vagy tömegközlekedési eszközökkel is könnyen elérhető a budai és pesti Belváros.

Ára: 350 M - 2 db teremgarázs parkolóhely és tároló tartozik a lakáshoz