ANJOU RESIDENCE KIADÓ
ANJOU RESIDENCE KIADÓ
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Lakás
Alapterület 80 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Budai Vár
1 200.00 €
Egyéb adatok
Szobaszám 2
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

ANJOU RESIDENCE – KIADÓ LAKÁS

Az Anjou Residence egyedi lehetőséget kínál Budapesten, az I. kerületi Budai Várban, a Bécsi kapu szomszédságában. A csodálatos történelmi környezetbe illeszkedve, az igényesen kialakított lakások a mai kor minden elvárásának megfelelő igényességgel és gondossággal lettek kialakítva.

Nappali + 1 hálós, 2. emeleti lakás gépkocsi beállóval a mélygarázsban.

A szobák 30 nm és 26 nm, a beépített konyha gépesített, 8 nm fölötti fürdőszobában WC, kád és zuhanyzó van, önálló WC, műszaki helyiség/gardrób tartozik még hozzá. A lakás bútorozott és költözhető.

Bérleti díj: 1.200 EUR + rezsi. 

A fix költségek (közös költség lakás, garázs, felújítási alap, fűtési alapdíj) havonta összesen 67.310 HUF.  Hideg-melegvíz, hűtés, fűtés egyedileg mérhető, mérés alapján fizetendő.

Minimális bérleti időtartam 1 év, kaució 2 havi bérleti díj.

A sétányszinten a lakókat szolgáló, magas színvonalú gépekkel felszerelt kondicionáló terem, szauna, jakuzzi és pihenőtér várja a kikapcsolódásra vágyókat.  A garázst az épületekkel összekötő alagútban bortrezorok állnak a tulajdonosok rendelkezésére. Az épületeket egy teljes körű üzemeltetést végző professzionális cég működteti, a közös területek karbantartása, javítása és takarítása mellett 24 órás recepciós szolgálatot is biztosítva. Az épületek és a garázs bejáratait kamerák vigyázzák. A lakásokba videós kaputelefon segíti  a bejutást. A lakásokhoz tárolók tartoznak és parkolóhely a mélygarázsban.