BELVÁROS FEJLESZTÉS
BELVÁROS FEJLESZTÉS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Fejlesztési terület
Alapterület 3 300 m²
Cím Budapest,
5. kerület,
Belváros
3 200 000.00 €
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

BELVÁROS KÖZPONTI RÉSZÉN ENGEDÉLYES TELEK!

Budapest belvárosában, az V. kerület szívében történelmi környezetben, a forgalomtól behajtási engedéllyel védett utcában ajánlok egy unikum fejlesztési lehetőséget. Az engedéllyel rendelkező Projekt igazi kuriózum, mely elhelyezkedése miatt az egyik utolsó és egyben remek lehetőséget biztosít.

A beruházás kiemelt lokációban, lendületesen fejlődő városközponti részen, az igényes építészeti megoldásokkal képviseli a prémium-luxus minőséget.

Az épület földszint + 7 emeletes, ahol a mélygarázsban biztosított a privát parkolás és minden emeleti szinten egy-egy luxus apartman kerül kialakításra. Bejárati szinten elegáns étterem, a tetőszinten a város fölött lebeg a Panorámás pihenőterasz medencével, mely exkluzív kilátással biztosítja a tökéletes kikapcsolódást.

Érték, stílus és elegancia a város közepén, az egykori városfallal határolt telken megvalósuló Projekt jellemzői. Az épület a prémium minőséget tükrözi. A klasszicista építészeti elemeket, iparművészeti mozaik, üveglapok és kőburkolatok egysége díszíti.

A mélygarázsból a lakásokhoz egyedi kártyás lift kapcsolat biztosított. A lakásokat a tágas terek, elegáns nagy belmagasság, modern design jellemzi. A környezettudatos épületbe a legmodernebb technológia kerül beépítésre. A hatalmas nappalihoz kapcsolódik a loggia, ahol az elhúzható üveg panelek biztosítják az intimitást. A belső udvar felőli oldalon a lakások előtt terasz fut körbe. Egy részén zöldtető kerül kialakításra, másik része pedig üvegtetőt kap. Az udvari homlokzaton látszó finombeton, valamint víztiszta biztonsági üvegmellvéd jelenik meg.

Telek: 450 nm, Épület nettó: 3.000 nm + 300 nm terasz

Kínálati ár: 3,2 M EUR – Tervekkel és engedélyekkel együtt!