LUXUSLAKÁS KECSKEMÉTI UTCA
LUXUSLAKÁS KECSKEMÉTI UTCA
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 110 m²
Cím Budapest,
5. kerület,
Kecskeméti utca
1 900.00 €
Egyéb adatok
Szobaszám 3
Ingatlan részletes ismertetése

Belvárosban, a Kecskeméti utcában, elegáns nagy terekkel kialakított 110 nm-es luxuslakás kiadó. Nyitott konyhás nappali + 2 háló, 2 fürdő, gardrobe, pici erkély.

Nappaliban és a nagyobb hálóban klíma, elektromos redőnyök, felszerelt, gépesített konyha (hűtő, fagyasztó, főzőlap, sütő, elszívó, mosogatógép, mikro) mosógép, mindhárom szobában TV, nappaliban vetítő vászon, vetítő, riasztó, korszerű világítási rendszer, 4 m-es belmagasság. Nagyobb fürdőben zuhany, kád, WC, a másik fürdőben zuhany és WC.

Saját cirkó biztosítja a padlófűtést és a melegvizet. Ennek költsége a legutóbbi bérlőnél 8000 és 14000 Ft között mozgott.  A víz benne van a közös költségben, ami így cca. 34.000 Ft/hó Dohányzás nem megengedett, kistestű szobatiszta kedvenc hozható.

Hivatalosan 1. emelet, de félemelet miatt az utca szinthez képest jóval magasabban van. Nincs az aljában vendéglátóipari egység. Kérhető bútorozva vagy bútor nélkül. Amennyiben bútorozva kérik, a képeken a nappaliban lévő bútorok közül néhányat cserélnek A bútorozástól függően bármikor költözhető. Rugalmasan nézhető, a kulcs nálunk.

Bérleti díj: 1900 EUR/hó. Bérleti idő minimum 1 év.

Belváros minden turisztikai és kikapcsolódási lehetősége, üzletek, vendéglátó helyek a közelben.