PENTHOUSE FULL PANORÁMA
PENTHOUSE FULL PANORÁMA
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 193 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Kútvölgy
598 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

PANORÁMÁS LUXUS PENTHOUSE LAKÁS, belső kétszintes 193,2 nm: lakás 146,34 nm + terasz 93,66 nm

Az alsó szinten elhelyezkedő 3 hálószobához 3 fürdőszoba, külön WC. Az emeleten óriási nappali és hozzá gyönyörű panorámájú két terasz csatlakozik. Kitűnő elrendezésű, magas minőségű anyagok felhasználásával kialakított, prémium minőségű otthon. A napfényes és tágas konyha-étkező területe tekintélyes méretű, kényelmes nappalival, melyhez gardrób és közlekedők kapcsolódnak. Nyugati tájolású, örök Panorámás, elegáns, duplex luxus lakás. Saját belső lépcsőházzal rendelkező, privát liftes kétszintes luxus Penthouse lakás 270 fokos ÖRÖKpanorámával, hatalmas teraszokkal és full üveg panoráma nyílászárókkal. 

Kútvölgy kedvelt, nyugodt részén, 4 db új prémium kategóriás, exkluzív budai lakás várja igényes tulajdonosát. A kitűnő lokációval rendelkező épület, a legfrissebb építészeti trendek alapján épült. A hátsó, csendes kert felé nagy, egybefüggő ablakfelületekkel nyíló letisztult formájú épület modern dizájnjával, egyéni igényekre szabható lakáskialakításokkal, tágas és világos élettereivel ideális választás a budai belső kerületekben lakást kereső vásárlóknak.

Kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés, ugyanakkor hegyvidéki zöldövezetekre jellemző hangulat és nyugalom várja a lakókat. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

Az impozáns, modern vonalú épületben 4 lakás, 8 parkoló és 4 tároló épül az energiatudatos építészet jegyében. A lakások magas minőségű anyagokkal készülnek, a földszinti lakások kertkapcsolatosak. Az exkluzív épületben található egy kétszintes, panorámás Penthouselakás is, amely szeparált nappali és háló blokkra osztható. Az épületben a kényelmes közlekedést privát lift segíti, a hőellátást környezetbarát levegő-víz hőszivattyú biztosítja, a lakásokban felület hűtés-fűtés készül.

A leendő tulajdonosok egyszerre élvezhetik a városközeli hegyvidék nyugalmát és a felsőkategóriás életstílust. Ezek a minden igényt kielégítő lakások kényelmet, nyugalmat, biztonságot kínálnak.

Az épületen 250’-os Panorámával a falfelületeknél nemesvakolat, illetve ragasztott mészkőburkolat kerül felhasználásra, a nyílászárókat, pedig antracit színben porszórt alumínium tokok keretezik.

A lakások „Okosotthon” vezérléssel lesznek ellátva, amelyek alkalmasak a hűtés, fűtés, árnyékolás és a biztonságtechnikai rendszerek vezérlésére és távelérésére.

A lakáshoz 2 db gépkocsi-beálló választható a mélygarázsban 15 M/db és tároló 1,5 M/nm (6-11 nm között)