RÓMAIN VILLANEGYED
RÓMAIN VILLANEGYED
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Ház
Alapterület 290 m²
Cím Budapest,
3. kerület,
Római-fürdő
208 900 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 5
Parkolás Garázs
Ingatlan részletes ismertetése

Rómaifürdő villa-negyedének szívében, az egyik legszebb utcában eladó ikerházfél, 1.096 nm-es nyeles telken.
Az ingatlan egy hrsz-on van a tulajdonostárssal, használati megosztás van, önálló lekerített 548 nm saját kert, teraszokkal.
A lakás és garázsok NETTÓ területe 290 nm. 

Különleges adottsága, hogy szintenként kb. 100 nm az alapterülete, így a földszinten a szokásos nappali-konyha-vizesblokkon felül nagy méretű hálószoba és egy dolgozószoba is elfért. A helyiségek tágasak (nappali 35 nm, háló 22 nm, dolgozószoba 8,5 nm, konyha 7,6 nm plusz kamra, fürdő 8 nm, WC kézmosóval és előszoba).

A tetőtérben jelenleg egy 40 nm-es és egy 20 nm-es szoba lvan kialakítva, de a nagyobb kettéosztása egyszerűen megoldható. Tágas 10 nm-es fürdőszoba és egy gardrób is rendelkezésre áll, minden helyiség az előtérből nyílik.

A pinceszinten társalgó, borozó, kondiszoba/játékszoba, mosókonyha zuhanyozóval, kazánház, tároló és egy 31 nm-es garázs van. Két autó egymás mögé tud beállni. (Szerelőakna is van)

A ház 40 éve épült, a jelenlegi tulajdonos az építtető. Folyamatos karbantartások és felújítások történtek. Külső hőszigetelés, az összes nyílászáró cseréje, a földszint teljes felújítása, konyha és fürdő felújítása, riasztórendszer kiépítése, részleges klimatizálás, teraszburkolatok, korlátok. Fűtése kondenzációs kazánnal megoldott, ez 4 éves, bélelt kéménnyel.

A lakást keleti és nyugati oldalon nagy teraszok veszik körül, ezek összterülete 78 nm, kertje a tulajdonostárstól szeparált, kis tó, sütögető hely szolgálja a komfortot.
Igény szerint lehetőség van 2 generáció együttélésére, akár külön lakás kialakítására is. A ház K-D-NY felé tájolt ablakokkal rendelkezik, fő front a K-NY.

Rómaifürdő kellemes családi házas, jó levegőjű területe a fővárosnak. Az ingatlantól egyik irányban 7-8 perc séta a Duna-part, másik irányban ugyanennyi a HÉV, a Szentendrei út; a háztól 2 percre van a 34-es busz megállója. Közértek, dohánybolt, pékség, egyéb kisboltok, iskolák, óvodák és a Római Strandfürdő karnyújtásnyira.  

Kínálati ár: 208,9 M