FEJLESZTÉS 12. KERÜLET
FEJLESZTÉS 12. KERÜLET
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Fejlesztési terület
Alapterület 2 205 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Istenhegy
310 000 000 Ft
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

ÉPÍTÉSI TELEK TERVEKKEL

Budán a 12. kerület egyik legelegánsabb részén, az Istenhegyi út felett, eladó egy építési telek, teljes tervdokumentációval LUXUS TÁRSASHÁZRA. Teremgarázs és 3 lakószint. Teljes szinti lakások, terasszal és saját kerttel, minden lakáshoz 2 garázshely és mosókonyhás, nagyméretű tároló.

Telek: 2.205 nm – Övezeti besorolás: L6/A-XII/Sz1

Remek térkapcsolatok, nagyvonalú 3 m-es belmagasság! A lakások ragyogóan világosak, hatalmas üvegfelületekkel, tágas teraszokkal fordulnak a panoráma felé. A garázsból közvetlen, kódolt lift a lakásba érkezik.

Az elegáns építészeti környezetben fekvő telket önálló villák, diplomáciai és követségi, valamint modern lakóingatlanok, illetve zöldterületek, parkerdők övezik. Budapest kedvelt pihenőhelyei, kiránduló útjai karnyújtásnyira találhatóak. A közelben halad Budapest nevezetes tömegközlekedési eszköze a Fogaskerekű Vasút, a Széchenyi hegy felé. A város közvetlen közelsége, a kifogástalan megközelítési lehetőség és a zöldövezet előnyei maradéktalanul egyesülnek az ingatlanban.

Elegáns környéken, kiemelt zöldövezetben fekszik. Remekül értékesíthető, vagy hasznosítható bérbeadással! Komoly érdeklődés esetén, a teljes tervdokumentáció megtekinthető.