VÁRRA PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS
VÁRRA PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 178 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Naphegy
3 900.00 €
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Parkolás garázs
Ingatlan részletes ismertetése

BUDAI VÁRRA PANORÁMÁS EXKLUZÍV LUXUSLAKÁS!

Naphegy elegáns villanegyedében, egy modern, zöldövezeti, liftes társasházban kiadó PANORÁMÁS kétszintes luxuslakás. Az exkluzív minőségű, tágas elrendezésű lakás kiváló panorámával rendelkezik a Várhegy, a Gellérthegy, Citadella és a Duna irányába egyaránt!

Lakás 178 nm + terasz 16 nm: Nappali + 3 háló, 2 fürdő, gardrób, PANORÁMÁS erkély!

A duplex lakás alsó szintjén van a tágas, nagy belmagasságú nappali, a szeparált konyha kamrával, az étkező, előszoba és vendég mosdó. A modern, magasfényű konyhabútor új konyhagépekkel felszerelt. A  PANORÁMÁS terasz (16 nm) részben fedett, és mind a nappaliból, mind az étkezőből megközelíthető. A nappali elegáns terét, egy kandalló teszi otthonossá és még hangulatosabbá.

Az emeleti szintre egy kényelmes belső lépcső vezet, ahol a nappali galéria szintjére érkezünk, mely alkalmas a privát szféra nappali funkcióit ellátni. Innét nyílik a három kényelmes hálószoba, a gardrób és két fürdőszoba. Az egyik fürdőben pezsgőfürdő, a másikban infra szauna növeli a komfortot és emeli luxus felszereltségűvé az ingatlant.

Az épület 4 lakásos, liftes társasház, melyet gondozott kert vesz körül. A földszinten uszoda szolgálja a lakók kényelmét, ami egy napozóterasszal is rendelkezik.

Az elegáns lakáshoz tartozik a teremgarázsban 2 kényelmes gépkocsi beálló hely és egy tároló. Bérlő igénye szerint bútorozva vagy bútor nélkül is kiadó és azonnal költözhető!

Bérleti díj: 3.000 EUR/hó bútor nélkül + 2 garázshely 100 EUR/db + közös ktsg. 200 EUR  

                 3.900 EUR/hó bútorozva (~1 hét a berendezés) 2 beállóval