BELVÁROS önálló ÉPÜLET eladó
BELVÁROS önálló ÉPÜLET eladó
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Ház
Alapterület 2 642 m²
Cím Budapest,
5. kerület,
Belváros
3 900 000.00 €
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

BELVÁROSBAN ELADÓ ÖNÁLLÓ ÉPÜLET!

Belváros szívében, a Dunától az Erzsébet hídtól, a Ferenciek terétől és Váci utcától egyaránt rövid sétatávolságra, eladó egy nagyon jó adottságú, önálló épület.

A későeklektikus épület nettó 2.642 nm-es, jelenleg 7 szintes (P+F+FE+3+T) melyre még két szint építhető. A homlokzat jó állapotban van, a belső tér igen szép részleteket, elegáns tereket és egy gyönyörű dísztermet tartalmaz. Minden oldalról - a belső részeken is! - a nagy felületű ablakokon át, természetes megvilágítású. Történelmi Belvárosban található, műemléki környezetben, de maga a ház, nem műemlék.

A szerkezetkészre visszabontott épületben több lift és lépcsőház is van és a gépészet, valamint az igények szerinti belső kialakítással, igen kiváló lehetőséget biztosít, akár a korábbi tervek szerinti hotel, elegáns belvárosi luxuslakások, apartmanok vagy cégszékház kialakítására.

Központi fekvésének köszönhetően pár perc séta: M3 és M2 metró, 7-es 173-as 8-as 5-ös buszok, a Duna-part és a történelmi belváros központja, a Váci utca és a Ferenciek tere.

Kínálati ár: 3,9 M EUR