VADONATÚJ ÜZLET-IRODA
VADONATÚJ ÜZLET-IRODA
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Üzlethelység
Alapterület 18 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Naphegy, Mészáros utca 2.
150 000 Ft
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

Krisztinavárosban a Naphegy utcánál az I., Mészáros utca 2. alatt kiadó egy irodának, üzletnek, bemutatóteremnek kiváló, igényesen felújított, napfényes, földszinti üzlethelyiség, patinás szép épületben.

Vadonatúj hőszigetelt fa bejárati portál (3 trg-ű üvegezéssel) biztonsági ráccsal, homlokzati hőszigetelt vakolással. Elegáns 3,5 m belmagasság, az álmennyezetbe épített korszerű, energiatakarékos Led világítással. Zárható mosdó/raktár. Generális gépészeti felújítás történt, minden vezeték cserélve: villany, víz, csatorna, új burkolatok és festés.

Az ingatlan utcafronti közvetlen bejárattal, nagy kirakattal és jelentős reklámfelülettel, valamint remek láthatósággal rendelkezik. Forgalmas útszakaszon található, gyalogos és autós forgalom egyaránt jellemzi. Autóbusz közlekedik az üzlet előtt, az Alagúton és Lánchídon át a Belvárosba, a Krisztina téri villamosok megállója pár perc séta.

Szomszédos üzletek a házban: francia pékség, paleo cukrászda, gyógyszertár. Neves éttermek, kávézók, Spar, drogéria, iskola, gimnázium a közelben.
A közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, melyet a tulajdonos fizet. A bérlő költsége mindössze a bérleti díj és a villanyszámla.
Bérleti díj: 150.000 Ft/hó – 2 havi kaucióval, tárgyhavi bérleti díj megfizetésével azonnal költözhető.

Lehetőleg hosszú távú bérlőt keresünk! (Minimum bérleti idő: 1 év)