MOM PARKNÁL KIADÓ
MOM PARKNÁL KIADÓ
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Üzlethelyiség
Alapterület 460 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Krisztinaváros
12.00 €
Egyéb adatok
Parkolás Garázs
Ingatlan részletes ismertetése

MOM PARKNÁL - Krisztinavárosban, társasházakkal és kereskedelmi egységekkel beépített, infrastrukturálisan jól ellátott részén, kiváló közlekedési lehetőséggel rendelkező ingatlan. Budán a népszerű MOM Park közelében, az Alkotás útról nyíló utcában, társasház utcafrontján kialakított 460 nm-es üzlet, iroda, bemutatóterem kiadó.

Az üzlethelyiségnek saját utcai bejárata van, az utcafronti hossza 17 méter, az épület földszintjén és pinceszintjén található. Az utcai portál egy fémkeretes, üvegezett biztonsági bejárati ajtóból és három, egyenként négy méter széles utcai ablakból áll. A három portálablak egyedi kivitelű, thermoplan üvegezéssel és elektromos biztonsági ráccsal ellátott. A földszinten bemutatóterem, ügyfélfogadó tér és iroda került kialakításra, míg a pinceszint döntően tárolásra szolgál, de itt kaptak helyet a kiszolgáló vizes egységek és az utcai lejáróval rendelkező egyállásos garázs. Az ingatlanhoz tartozik egy kizárólagos használatú belső udvar.

ÜZLET ELOSZTÁSA: Földszint alapterület: 332 nm, Pince alapterület: 128 nm, Földszinti burkolt udvar: 89 nm = Nettó alapterület 460 nm.

Fűtését saját kazán biztosítja. A felhasznált vízmennyiség a közös költséggel kerül elszámolásra.  Az elektromos áram és a gáz, saját mérő alapján történik.

Közös ktsg. a tulajdoni hányad alapján kerül elszámolásra, mely magában foglalja a közös területek fűtését, takarítást, világítást, kommunális költségeket, kamerarendszer felügyeletét és karbantartását, lifthasználatot és karbantartást, és a ház biztosítását.

A környéken gyalogosan könnyen elérhető, minden fontos szolgáltatás, MOM Park, bank, posta, orvosi rendelő, patika, iskola. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Bérleti díj: 12 €/nm + Áfa – Biztos háttérrel rendelkező, hosszú távú bérlőt keresünk.