VILLÁNYI MELLETT
VILLÁNYI MELLETT
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Lakás
Alapterület 105 m²
Cím Budapest,
11. kerület,
Villányinál
108 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 3
Ingatlan részletes ismertetése

Szentimre-város kiemelten keresett belső zöldövezetében, a Gellért hegy lábánál, egy kellemes, egyirányú utcában található a csendes 4 lakásos társasház. Az emeleti lakás, előkertre és csendes belső kertre tájolt, nagyon jó adottságú, világos.

Lakás:nettó 99 nm + 12,22 nm terasz - Konyha-étkező, 3 szoba, fürdő, mosdó, közlekedő és előtér.

Lakás frissen festve, vadonatúj cirkóval kerül átadásra, a nappaliban új aljzat és burkolat. - Önnek csak költöznie kell!

Előkertre néző, tágas és világos nappali-étkező-konyha, 2 kényelmes méretű, a belső kertre néző szobával. Hatalmas méretű fürdőszoba, akár két kényelmes méretű fürdő is lehet. Nagy terekkel és kedvező beosztással (igény szerint harmadik szoba kialakítható.)

Nagyon könnyen 2 lakássá alakítható a terasz beépítésével lehet 111,22 nm.

Korábban már tervezték ezt a beépítést, mert a terasz nincs kihasználva, a kertben minden adott a pihenéshez.

A kertben sportpálya, medence, fedett pingpong terem található. A kert különleges hangulatát fenyőfák és egy óriási diófa biztosítja. A társasházban konditeremnek használt (infra szaunával ellátott) alagsori helyiség és sok tároló található. Több állásos garázs külön megállapodás alapján megvásárolható. (a megadott ár nem tartalmazza). Tömegközlekedés is ideális 212 busz, 17-es és 61-es villamos mindössze pár háznyira található.

Pár megálló az Allee, MOM Park, Etele Pláza. A közelben található orvosi rendelő, patika, a Móricz Zsigmond körtér és Bartók kulturális negyed. Magán óvodák, iskolák, egyetemek, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek, uszoda, sportközpontok, kikapcsolódásra a közeli Feneketlen-tó, a Gellérthegy, Bikás park nyújtanak remek lehetőséget.