FREKVENTÁLT ELADÓ ÜZLET
FREKVENTÁLT ELADÓ ÜZLET
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Üzlethelyiség
Alapterület 92 m²
Cím Budapest,
2. kerület,
Margit krt
69 900 000 Ft
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

A II. kerületi Önkormányzat Központi Ügyfélszolgálata mellett, a Margit körút - Margit utca által határolt épületben, felújítandó állapotú 92 nm-es, utcai fronttal és bejárattal rendelkező, a földhivatali nyilvántartásban irodaként szereplő ingatlan eladó. Széles utcai portállal és közvetlen bejárattal rendelkezik és megközelíthető a zárt, belső udvarról is.

Az épülettömb megjelenése elegáns, homlokzata felújított. Margit-híd irányából és a környező utcákból egyaránt jól látszik, frekventált közlekedési csomópontban helyezkedik el, ezért számtalan üzleti, kereskedelmi és irodai, szolgáltató funkcióra alkalmas!

Eredeti belmagassága 4,4 m. Jelenleg az ingatlan egy része galériázott. Fűtése gázkazánnal megoldott, a melegvíz ellátás villanybojlerrel biztosított. Az ingatlan önálló közüzemi mérőórákkal rendelkezik. Az eladásra kínált ingatlan felújítandó, a portál szerkezete, nyílászárói, belső burkolatai, beépített berendezései elavult kinézetűek, felújítandóak. Az eladó üzlethelyiséghez tartozik, az épület alagsorában lévő ~ 4 nm-es zárható tároló is.

Elhelyezkedése, adottságai miatt, rendkívül alkalmas befektetésre!

Ár: 69,9 M