MOM PARKNÁL ELADÓ BÉRBEADOTT ÜZLET
MOM PARKNÁL ELADÓ BÉRBEADOTT ÜZLET
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Speciális ajánlat Befektetés
Tipus Üzlethelyiség
Alapterület 560 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Krisztinaváros
150 000 000 Ft
Egyéb adatok
Parkolás Garázs
Ingatlan részletes ismertetése

Krisztinavárosban, társasházakkal és kereskedelmi egységekkel beépített, infrastrukturálisan kiválóan ellátott részen, remek közlekedési lehetőséggel rendelkező ingatlan. Budán a népszerű MOM Park közelében az Alkotás útnál, társasház utcafrontján kialakított 560 nm-es üzlet, iroda, bemutatóterem eladó.

Hosszútávú bérlővel hasznosított az ingatlan, a bérleti szerződés még 4 évre szól! Bérleti díj: 740.000.-/hó + Áfa

Az üzlethelyiségnek saját utcai bejárata van, az utcafronti hossza 17 méter, a földszinten és pinceszinten található. Az utcai portál egy fémkeretes, üvegezett biztonsági bejárati ajtóból és három, egyenként négy méter széles utcai ablakból áll. A három portálablak egyedi kivitelű, thermoplan üvegezéssel és elektromos biztonsági ráccsal ellátott. A földszinten bemutatóterem, ügyfélfogadó tér és iroda került kialakításra, míg a pinceszint döntően tárolásra szolgál, de itt kaptak helyet a kiszolgáló vizes egységek és az utcai lejáróval rendelkező egyállásos garázs. Az ingatlanhoz tartozik egy 90 nm-es kizárólagos, saját használatú belső udvar.

Fűtését saját kazán biztosítja, klíma kiépített, mindkettő új.. Az elektromos áram és a gáz fogyasztásmérők alapján történik. A közös költség magában foglalja a közös területek fűtését, takarítást, világítást, a kommunális költségeket, kamerarendszer felügyeletét és karbantartását, lifthasználatot és karbantartást, valamint a ház biztosítását.

A környéken gyalogosan könnyen elérhető, minden fontos szolgáltatás, MOM Park, bank, posta, orvosi rendelő, patika, iskola. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, fonódó 17/61-es villamosok megállói pár perc sétatávolságra vannak. 105/102/212/ busz és 59-es villamos is a közelben.

Ára: 150 M + Áfa