DÉLIHEZ KÖZEL KIADÓ ÜZLET
DÉLIHEZ KÖZEL KIADÓ ÜZLET
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Üzlethelyiség
Alapterület 14 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Nagyenyed utca
100 000 Ft
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

KIADÓ UTCAFRONTI ÜZLET

Krisztinavárosban a Déli pályaudvarhoz, az Alkotás úthoz közel a XII., Nagyenyed utcában, kiadó egy irodának, üzletnek, bemutatóteremnek kiváló, napfényes, földszinti üzlethelyiség, patinás szép épületben.

Az ingatlan utcafronti közvetlen bejárattal, nagy kirakattal és jelentős megvilágítható reklámfelülettel, valamint remek láthatósággal rendelkezik. Az üzlettérben álmennyezet került kiépítésre, a mosdóban 3,3 m a belmagasság.  A mosdó/raktár részen wc és konyhasarok, a bejárati portálon biztonsági rács. Üzlethelyiség 14 nm + külön 6 nm-es, zárható, saját tároló is tartozik az üzlethez.

Forgalmas útszakaszon található, szemben a Déli Point Irodaház, gyalogos és autós forgalom egyaránt jellemzi. Villamos közlekedik az üzlet előtt, az Alkotás úti megállók és a metró is csupán pár perc séta.

A közös költség: 9.100.-Ft/hó tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, ezen kívül csupán a mért villanyszámlát kell fizetni.

Bérleti díj: 100.000 Ft/hó – 2 havi kaucióval, tárgyhavi bérleti díj megfizetésével azonnal költözhető.  (Minimum bérleti idő: 1 év) 

Vagy eladó: 15,1 M