VÁRBAN PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS
VÁRBAN PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 160 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Budai Vár
975 000.00 €
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

Az Anjou Residence egyedi lehetőséget kínál Budapesten, az I. kerületi Budai Várban, a Bécsi kapu szomszédságában. A csodálatos történelmi környezetbe illeszkedve, az igényesen kialakított lakások a mai kor minden elvárásának megfelelő igényességgel és gondossággal lettek kialakítva.

Luxuslakás 160 nm – Nappali + 3 háló, 3 fürdő, garázs és tároló. Nappaliban egyedi tervezésű, valódi kandalló fokozza a komfort érzetét. A felső emeleti, panorámás, igen magas színvonalon kialakított, kiváló beosztású apartman

Budai hegyekre, János-hegyi kilátóra, a Dunára és a városra ÖRÖK PANORÁMÁVAL rendelkezik!

Nappali-étkező és amerikai konyha (68,81nm) hálószobák (23,56nm/14,23nm/14,05nm) fürdők (9,9nm/6nm/1,83nm) háztartási helyiség (3,04nm) gardróbszoba (2,10nm) közlekedő (7,67nm) előszoba (8nm)

A sétányszinten a lakókat szolgáló, magas színvonalú gépekkel felszerelt kondicionáló terem, szauna, jakuzzi és pihenőtér várja a kikapcsolódásra vágyókat.  A garázst az épületekkel összekötő alagútban bortrezorok állnak a tulajdonosok rendelkezésére. Az épületeket egy teljes körű üzemeltetést végző professzionális cég működteti, a közös területek karbantartása, javítása és takarítása mellett 24 órás recepciós szolgálatot is biztosítva. Az épületek és a garázs bejáratait kamerák vigyázzák. A lakásokba videós kaputelefon segíti a bejutást. A lakásokhoz tárolók tartoznak és parkolóhely a mélygarázsban.

Tartozik hozzá egy tároló (6nm) és egy beálló hely a teremgarázsban. További parkoló, igény esetén bármikor bérelhető.

Ára: 975.000 EUR

Kiváló értékálló befektetés, remekül kiadható!