ADY-LIGET MINIMÁL VILLA
ADY-LIGET MINIMÁL VILLA
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus villa
Alapterület 382 m²
Cím Budapest,
2. kerület,
Ady-liget
395 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 5
Parkolás Garázs
Ingatlan részletes ismertetése

Mimimál luxus villaépületet kínálunk eladásra Budapest legtisztább levegőjű, csendes, páratlan panorámával rendelkező részén, Ady-ligeten.

Közvetlenül a természetvédelmi terület mellett álló épület a lejtős telek adottságait kihasználva, mindhárom szintjén egyedülálló kilátással és atmoszférával rendelkezik. Az építés során egy modern, letisztult, napjaink műszaki és biztonsági követelményeinek, elvárásainak és a legmagasabb igényeknek mindenben megfelelő kényelmes lakóépület valósult meg. Az épület tereit belsőépítész gondos tervei alapján alakították ki.

Nappali + 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, mosdók, háztartási helyiség, uszodaszint, teraszok, dupla garázs, vendég beállók.

Felső szint - A legfelső, bejárati szintet az elektromosan fűthető gyalogjárdán, vagy a kétállásos garázson keresztül lehet megközelíteni. A tágas, egy légterű szinten kapott helyett az előtér, a nappali-étkező-konyha, egy vendég mosdó, valamint a garázsba vezető közlekedő. A közlekedőt és a nappalit mindkét oldalról praktikusan használható beépített gardrób választja el egymástól. A korszerű és elegáns konyha beépített szekrényei innovatív megoldású munkafelülettel, valamint MIELE konyhagépekkel teszik kényelmessé a használatot a lakók számára.

Középső szint - A villaépület szeparált, intim hálószintje, ahol négy hálószoba, három fürdőszoba, egy különálló mosdó, két – a hálószobákból megközelíthető – gardróbszoba, egy mosókonyha, valamint a gépészeti helyiség került kialakításra. A hálószobák a ház teljes hosszában végigfutó, világos közlekedő folyosóról nyílnak. Egy hálószobát burkolt terasz köt össze a parkosított kerttel.

Alsó szint - Itt valósult meg az úszómedence (szabad vízfelület 10,5 m x 4 m), amely egy zuhanyzóval és egy finn szaunával fokozza a kikapcsolódás élményét. Az uszodaszint kertkapcsolatos, a 180 fokban kitárható teraszajtókkal a medencetér mindkét végén összenyitható a napozó teraszokkal.

A telek mérete: 1.112 nm. Épület 382 nm – nettó alapterülete: 342,6 nm + teraszok nettó alapterülete: 78,7 nm

Ízelítő a műszaki tartalomból:

- Homlokzati nyílászárók: toldásmentes lucfenyő fa nyílászárók, háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel, Ug:= 0,5 W/m2K.​

- Árnyékolás: motoros működtetésű, külső textilárnyékolók (napháló - Fixscreen és Winscreen).​

- Burkolatok: a szobákban és a felső szinten két rétegű, 15 mm vastag, fehérített kőris svédpadló; a vizes helyiségekben, valamint az uszodatérben kerámia padló és falburkolatok.​

- Szaniterek, szerelvények: Duravit Me by Starc és Vero Air wc-k és mosdók, Riho LUGO kádak, GROHE zuhanyszettek, Bugnatese Simple csaptelepek.​

- Elektromos kialakítás: A világítást és az elszívó ventilátorokat Domintell programozható épületautomatizálási rendszer vezérli, mely telefonos applikáción keresztül is elérhető. A szerelvények a NIKO Intense termékcsaládból valók. A nyomógombok szabadon hozzárendelhetőek bármelyik világítási csoporthoz vagy elszívó ventilátorhoz, így a személyes igényeknek megfelelően utólag is programozható a rendszer.  A szobákban és nappaliban TV, valamint internetes csatlakozás biztosított, a számítógépes hálózat központja a garázsban elhelyezett rack szekrénybe került. A villaépület komplett riasztórendszerrel rendelkezik: a belső tereket mozgásérzékelők és nyitásérzékelők védik, a ház külső környezetét pedig kamerarendszer figyeli. ​

- Gépészeti megoldások: Az épületben a megfelelő komfortos hőmérsékletet mennyezetben elhelyezett felület hűtő-fűtő rendszer, a vizes helyiségekben padlófűtés biztosítja. A szobák hőmérsékletét központi vezérlő egységen keresztül, helyiségenként, digitális termosztátokkal lehet szabályozni. A lakószintek hűtés-fűtéséhez, valamint a használati melegvíz előállításához szükséges hőtermelésről Daikin Altherma hibrid hőszivattyús egység, míg a medencetér és medence vizének fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik. A vizes helyiségekben oldalfali vagy tetőn kívüli ventilátorok biztosítják a szükséges elszívást. A hűtő-fűtő rendszer online is elérhető, szabályozható. ​

Garázs: fűtött/hűtött, kétállásos, elektromos működtetésű kapuval, fűtött lehajtó rámpán megközelíthető, elektromos autó töltőhöz előkészített kábelezéssel.

Kert parkosított, automata öntözőrendszerrel felszerelt, burkolt napozó teraszokkal, vendég gépkocsi beálláshoz kialakított felülettel.

Vételár: 395 M - Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.