BELVÁROS PENTHOUSE
BELVÁROS PENTHOUSE
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 273 m²
Cím Budapest,
5. kerület,
Vörösmarty tér
520 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

Vörösmarty téri Üvegpalotában-- luxus Penthouse hatalmas terasszal!

Budapest Belvárosában a Vörösmarty téren épült üvegpalota, fővárosunk egyik leglátványosabb része. Az épület terve 2010-ben FIABCI Prix dExcellence díjat is elnyerte. Külső megjelenése modern, acél és üvegfelületek együttese határozza meg. A Vigadóhoz közeli, 24 órás porta szolgálattal rendelkező főbejáraton át, lifttel lehet feljutni a legfelső szintre, ahol egy tetőkertbe érkezünk.

Igazi kuriózum a Belváros központjában! A 273 nm-es, 2 szintes, teljesen felszerelt és berendezett, bútorozott, Penthouse luxuslakás a belváros szívében hatalmas terasszal eladó.  A lakást belsőépítész egyedi tervei alapján alakították ki. Az építés során igényes anyagokat használtak fel.
A prémium kategóriás luxuslakás kialakítása, berendezése a MINIMÁL DESIGN jegyében készült meleg, barátságos színekkel.
- alsó szint: hatalmas átriumos (7 m-es belmagassággal!) nappali szint előtt végig terasszal, amerikai konyha, kamra, fürdőszoba, vendég WC.
- felső szint: kis nappali-dolgozó, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba.
A lakáshoz az épület alatti mélygarázsban egy parkolóhely tartozik, lehetőség van több beálló hely bérlésére. Központi fűtő-, klíma- és szellőztetőrendszer, riasztórendszer, 0-24h biztonsági őrzés.

Az eladó lakás az épület egyik legexkluzívabb ingatlana. Előttünk van a tér nyüzsgő élete, a csodálatos pompájában megújult Gerbeaud ház, a Váci utca és a Fashion Street torkolata, a Bazilika tornya. A bejárat mellett a Vigadó épülete és pár lépésre a Duna-korzó egyedülállóan impozáns környezet és a modern épület nyújtotta kényelem párosul a kínált ingatlanban!

Ez a minden igényt kielégítő elegáns ingatlan, egy páratlan lehetőséget nyújt a főváros legnépszerűbb belvárosi pontján arra, hogy exkluzív otthona, vagy értékálló, biztonságos befektetése legyen.

Kínálati ár: 520 M – Teljes berendezéssel és parkolóval a mélygarázsban!