MADÁRHEGY LUXUS 5 SZOBÁS
MADÁRHEGY LUXUS 5 SZOBÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 157 m²
Cím Budapest,
11. kerület,
Madárhegy
162 216 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 5
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

MADÁRHEGY dinamikusan fejlődő részén, exkluzív társas házas, családi házas környezetben helyezkedik el a letisztult vonalvezetésű, elegáns épület. Csendes, zöldövezeti részén kínálok eladásra egy 157,26 nm-es + 71,92 nm terasz.

Nappali + 4 szobás, 3 szintes - PANORÁMÁS MINIMÁL lakást. Hozzá tartozó saját kert 232 nm.

Földszint: tágas amerikai konyhás nappali + 13,09 nm terasz kapcsolódik hozzá, vendégmosdó, tároló.

Emelet: 3 hálószoba mindegyik erkélyes, gardrób, fürdőszoba.

Második emelet: hálószoba fürdőszobával, gardróbbal + 49,83 nm panoráma terasz!

Az épület magas színvonalon, a mai kor igényeinek megfelelően, korszerű technológiákkal, mint hőszivattyús fűtés és okos otthon kialakítás, igényes kivitelezésben, modern stílusban kerül megépítésre.

A belső kialakítást vevőinkkel közösen formáljuk egyedi igények szerint, praktikus kialakítású életterekkel, kényelmes teraszokkal és saját parkosított kerttel. Személyesen minden részletre vonatkozó tájékoztatással állunk rendelkezésre. 3D látvány tervek segítik ügyfeleinket otthonuk kialakításában. A társasház alatt parkolókat és tárolókat alakítanak ki az itt lakók számára, melyek egyedi ár szerint megvásárolhatók. A kivitelező cég kitűnő referenciákkal rendelkezik, megbízhatóan és magas műszaki színvonalon dolgoznak. Várható átadás: 2021. első negyedév.              

Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található több busz megállója is, mellyel a közeli 4-es metró végállomásához vagy a Széll Kálmán térre is eljuthatunk. Személyautóval megközelíthető a Budaörsi út felől, valamint gyorsan elérhető a közeli M1/M7 autópálya. Budaörsi nagy bevásárlóközpontok is könnyen, gyorsan elérhetőek. A közelben a szórakozási lehetőségek, közintézmények is megtalálhatóak. Az Eleven Center postával, gyógyszertárral és egyéb bevásárlási lehetőséggel, sportolási egységgel.

Ára: 162 216 000 Ft + garázs és tároló