TERASZHÁZBAN PANORÁMÁS
TERASZHÁZBAN PANORÁMÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 91 m²
Cím Budapest,
22. kerület,
Budafok
104 576 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 3
Parkolás fedett beálló
Ingatlan részletes ismertetése

Budafok csendes zöldövezetében, PANORÁMÁS MINIMAL lakás eladó. A telek adottságait kihasználva, a két utcáról megközelíthető ingatlanban az alsó két lakás alulról, a felső kettőt a fenti utcából lehet megközelíteni a zárt lépcsőházakból. A mindössze 4 lakásos épületben három 3 szobás és egy 2 szobás lakás kerül kialakításra, szinteltolással. Nagyméretű erkélyek és teraszok, melyek remekül kihasználhatóak, a lakóteret a panoráma és a természet felé megnyitva. A nappalikban a padlótól a mennyezetig érő nyílászárók, pazar napfénnyel árasztják el a lakást.

Nappali + 2 háló – Eladható terület br. 123,03 nm - utcai Panorámás

Nettó lakás 91,36 nm +13,2 nm terasz + 50,14 nm tároló, mely lehet hobbiszoba, dolgozó vagy akár a kikapcsolódást szolgáló wellness is kialakítható.

A tágas amerikai konyhás nappalihoz kapcsolódik egy 13,2 nm-es terasz, mely remekül kihasználható, a lakóteret a panoráma és a természet felé megnyitva. A nappalikban a padlótól a mennyezetig érő nyílászárók, pazar napfénnyel árasztják el a lakást.

A lakások már foglalhatók, most még bevezető áron. Várható átadás 2021 tavaszán. Az árak bruttó árak (az ÁFA összegét tartalmazzák). A személyre szabott fizetési ütemezés lehetőségéről, és a további részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A korszerű otthont a megújuló energia, a felhasznált minőségi anyagok és burkolatok, az okos otthon funkciók használata teszi teljessé. A választható konyhabútor a vételár részét képezi.

A parkoláshoz 4 teremgarázs hely (ár: 2,5 M Ft/db) és 2 felszíni beálló (ár: 1,2 M Ft/db) lesz kialakítva, melyek külön megvásárolhatóak. A környék remekül ellátott, a tömegközlekedés közelsége biztosítja a belváros könnyű elérhetőségét is.

Kínálati ár: 104 575 500 Ft