OKTOGONNÁL LUXUSLAKÁS
OKTOGONNÁL LUXUSLAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Speciális ajánlat Befektetés
Tipus Luxus lakás
Alapterület 71 m²
Cím Budapest,
6. kerület
79 900 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 3
Ingatlan részletes ismertetése

Andrássy útnál - elegánsan felújított, prémium luxuslakás!

Közel a Liszt Ferenc térhez, Zeneakadémiához, Operához, az Andrássy úthoz, a városi élet nyújtotta számtalan üzlet és szórakozóhely szomszédságában kínálok egy gyönyörűen megújult, a mai kor minden elvárásának megfelelő polgári otthont.

Az 1886-ban épült lakóház építtetője Schossberger Henrik volt.  Tervezője, a hamburgi származású Schmahl Henrik, aki Ybl Miklóssal dolgozott az Opera építési munkálatain, majd később az Uránia vagy a Párisi udvar épületével vált igazán ismertté. A német reneszánsz elemekkel tarkított homlokzaton klinkertégla borítás, a belső udvarok falai szintén téglaborításúak.  Az udvar belső terében, gyönyörű állapotban vannak a megóvott, eredeti korlátok és öntöttvas oszlopok, a rengeteg növénnyel adnak egyedi és otthonos hangulatot.

Az impozáns sarokházban, az eredeti faragott kapun, a nagyvonalú lépcsőházon át, valóban a vörös szőnyegen jutunk be a lüktető városi életből a lakásokhoz vezető, korszerű lifthez.

Az emeleti elegáns lakás minden részletre kiterjedően, a mai kor igényei szerint, luxus módon újjáépítve várja új tulajdonosát. Vételár a képeken látható igényes, vadonatúj teljes berendezést is magában foglalja!

Befektetésre is kiválóan alkalmas, jelenleg is külföldi bérlő lakja (1100 EUR/hó).

Nappali + 2 háló, 2 fürdő, beépített és Gorenje gépekkel felszerelt modern konyha, a mosókonyha és gépészet külön helyiségben. Design belső tér, bútorok, mobíliák, a felszerelt lakás klimatizált. Elegáns, formatervezett térbe állított fürdő, praktikus gardróbok, biztonsági üveg korlát.

Közvetlenül, átszállás nélkül jutunk a Parlamenthez a Duna-partra vagy a Városligetbe, ahol számtalan programot kínálnak a múzeumok, fürdők, valamint a hatalmas zöld parkok szolgálják a feltöltődést.

Ára: 79,9 M