ELADÓ VILLALAKÁS
ELADÓ VILLALAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Lakás
Alapterület 99 m²
Cím Budapest,
11. kerület,
Szentimreváros
88 500 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Ingatlan részletes ismertetése

Keresett és kedvelt, zöld környezetben, a Villányi út csendes mellékutcájában, eladó az 1900-as évek elején épült villában egy teljes szinten fekvő, emeleti lakás. Nagypolgári terek, tágas szobák, fedett loggia és belső kertre néző terasz. A lakás K-NY-i fekvésű, az előkertre és rendezett belső kertre néz. A társasház 4 lakásos, szintenként egy lakás van, belmagasság 3,30m. A külső és belső nyílászárók, kilincsek eredetiek.

A lakás 99 nm (2 terasz) + 20 nm-es ablakos pince, melyből iroda, wellness vagy szuterén garzon is kialakítható. Érdemes a tágas tereket a mai kor igényei szerint újra gondolni, átszervezni.

Jelenlegi kialakítása: 3 nagyméretű és egy kisebb szoba, zárt konyha, éléskamra, fürdőszoba, mosdó, előszoba, terasz és loggia. A hatalmas szobákból akár plusz szoba is kialakítható.

Rendkívül jó helyen és adottságokkal rendelkezik a polgári lakás gondos felújítást követően, remek otthona lesz igényes tulajdonosának.

Villányi út kiváló közlekedése csupán egy kellemes, rövid séta. A 61-es és 17-es fonódó villamosokkal a MOM Park és sportközpont, ALLEE Bevásárlóközpont, Feneketlen-tó, Gesztenyés-kert, Gellérthegy vagy a Móricz körtér számos üzlete és közlekedési csomópontja, metró állomás, könnyen és gyorsan elérhető.

Kínálati ár: 88,5 M