ANJOU KIADÓ PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS
ANJOU KIADÓ PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 122 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Budai Vár
2 800.00 €
Egyéb adatok
Szobaszám 3
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

Az Anjou Residence egyedi lehetőséget kínál Budapesten, az I. kerületi Budai Várban, a Bécsi kapu szomszédságában. A csodálatos történelmi környezetbe illeszkedve, az igényesen kialakított lakások a mai kor minden elvárásának megfelelő igényességgel és gondossággal épültek.

Anjou Residence kiadó egy felső emeleti, panorámás, igen magas színvonalon kialakított, kiváló beosztású, dupla komfortos luxus apartman, melyhez háztartási helyiség és gardróbszoba is tartozik.

Lakás 122 nm – Nappali + 2 tágas hálószoba, 2 fürdőszoba, beépített szekrények és önálló gardróbszoba.

Az igényes luxuslakás kiváló beosztású, tágas, praktikus terekkel rendelkezik és csodálatos panorámával a budai hegyvidékre és a Dunára. A nappaliban elegáns design kandalló és panorámás terasz! A konyha beépített és gépesített, a lakás bútorozatlan. Tartozik hozzá egy tároló, bortároló és 2 db teremgarázs beálló! 

Bérleti díj: 2.800 EUR/hó + rezsi - kaució 2 havi bérleti díj

A sétányszinten a lakókat szolgáló, magas színvonalú gépekkel felszerelt kondicionáló terem, szauna, jakuzzi és pihenőtér várja a kikapcsolódásra vágyókat. A garázst az épületekkel összekötő alagútban bortrezorok állnak a tulajdonosok rendelkezésére. Az épületeket egy teljes körű üzemeltetést végző professzionális cég működteti, a közös területek karbantartása, javítása és takarítása mellett 24 órás recepciós szolgálatot is biztosítva. Az épületek és a garázs bejáratait kamerák vigyázzák. A lakásokba videós kaputelefon segíti a bejutást.