HOTEL PROJEKT ELADÓ!
HOTEL PROJEKT ELADÓ!
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Fejlesztési terület
Alapterület 3 500 m²
Cím Budapest,
8. kerület,
Körútnál
360 000 000 Ft
Egyéb adatok
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

A város legforgalmasabb csomópontjánál, a Nagykörúthoz közeli, csendes mellékutcában eladó egy friss építési engedélyes Projekt (43 lakásos társasház vagy HOTEL dupla szoba számmal). Önálló telek eladó a friss engedélyekkel.

Jogerős engedély van, melynek birtokában a fejlesztés azonnal kezdhető!

Hotelként történő hasznosításhoz a legjobb üzemeltetőt tudjuk biztosítani!

Az igényesen megtervezett épület 3.500 nm: 9 szintes: -1 és 0 garázs szint + 7 lakószint, 2 lift.

Nettó lakóterület: 2.000 nm (erkélyek felével). Garázsok és tárolók: 1.500 nm.

Az épület tervezésekor nagyon fontos szempont volt az energia hatékonyság, valamint a megújuló zöld energia felhasználása. Napelem, gázmentes geotermikus hűtés és fűtés.

A ház alá telepített modern szondák a talajhő hasznosításával nyernek energiát, ami a mennyezetre szerelt hőátadó panelek segítségével a lakások egyenletes fűtését-hűtését biztosítják. A közösségi terek elektromos áram szükségletét napelemek által termelt energia biztosítja.

A földszinten kertkapcsolat, az emeleti apartmanokhoz erkély tartozik. A közös használatú belső kertben, kerttervező által megálmodott zöld sziget kerül kialakításra. Mindez rendkívül alacsony fenntartási költséget eredményez, ami az ingatlan értékét jelentős mértékben növeli.

Piaci kamatokat jelentősen meghaladó, magas hozam várható hasznosítás esetében.

A főváros számos látnivalója, éttermek, kávézók, valamint a legnépszerűbb belvárosi szórakozóhelyek nyüzsgése csupán sétatávolságra vannak. Egyetem, általános és középiskola, múzeumok, színházak, szórakozó helyek, hotel, étterem és a külföldiek által is kedvelt Gozsdu udvar néhány percnyi sétával érhető el. Körút remek közlekedése, a közeli metróállomás és számtalan vásárlási lehetőség áll rendelkezésre.

Kínálati ár: 360 M 

Az épület megépülésével egy időben, kerül sor a Blaha Lujza tér forgalmas csomópontjának gyalogos felületi rendezésére, valamint az aluljáró felújítására.

A remek lokációban fekvő Projekt akár szintenként, vagy egyben Airbnb hasznosításra is megfelelő!