KÚTVÖLGY ÚJ LUXUSLAKÁS
KÚTVÖLGY ÚJ LUXUSLAKÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 110 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Kútvölgy
188 508 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 3
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

A felsőkategóriás életstílus ötvöződik a városközeli hegyvidék előnyeivel. A korszerű, minden kényelmet biztosító lakások, a zöldövezet nyugalmát kínálják. A legfrissebb trendek alapján tervezett 4 lakásos épület az energia tudatos építészet jegyében készül és a belső, csendes kert felé nyitott.

Nappali-étkező-konyha (38,45nm) + 2 hálószoba (13,69/12,77nm) 2 fürdőszoba (7,76/2,63nm) háztartási helyiség (3,26nm) gardrób (6,42nm) közlekedő (6,71nm) + terasz 31,92nm.

A lakások magas minőségű anyagokkal készülnek, a kényelmes közlekedést privát lift segíti, a hőellátást levegő-víz hőszivattyú biztosítja, a lakásokban felület hűtés-fűtés készül. A lakásokhoz 2 garázsbeálló és egy tároló tartozik. A garázsban elektromos autó töltőállomás kerül kiépítésre.

A lakások nappali tere délkelet vagy délnyugati tájolású, a kert felé nagy, egybefüggő ablakfelületekkel. Az épület nemes vakolat és elegáns mészkő burkolatot kap, a nyílászárókat antracit színben porszórt alumínium tokok keretezik. Külső árnyékolásként az ablakokkal színazonos zsaluzia kerül. A lakások „Okosotthon” vezérléssel lesznek ellátva, amelyek alkalmasak a hűtés, fűtés, árnyékolás és biztonságtechnikai rendszerek vezérlésére és távelérésére.

A mindennapok kényelmét a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják. Sport és vendéglátóhelyek, kiváló oktatási intézmények szolgálják a családokat.

Ár: 188,508 M – 2 garázs beálló és tároló a vételárban!