ANDRÁSSY-OKTOGON MELLETT
ANDRÁSSY-OKTOGON MELLETT
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Lakás
Alapterület 35 m²
Cím Budapest,
6. kerület,
Terézváros
35 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 2
Ingatlan részletes ismertetése

Az ingatlan az Andrássy úttól és a Kodály köröndtől pár lépésre, egy rendezett társasházban található. Az épület külső és belső homlokzatát, valamint a tetőt felújították.

35 nm-es csendes lakás – Amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba.

Az első emeleti lakást, tulajdonosa pár éve teljes körűen, igényesen felújította, mely során a villany- és vízvezeték, valamint a burkolatok is cserélve lettek. A nyílászárók korszerű, hőszigeteltek, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az alsó és felső födém is vasbeton. Álmennyezetbe épített energiatakarékos világítás, magasfényű fehér fronttal egyedileg készített beépített bútorok. Gépesített konyhabútor, valamint több praktikus tárolószekrény, gardróbok, polcok is találhatók, amik természetesen maradnak. A szobák parkettásak, a többi helyiségben modern járólap van. Fűtése modern konvektor és fűtőpanel, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. Közös költség: 8.250.-Ft/hó. Víz, villany és gázfogyasztás egyedi órákkal mérhető. Nagyon csendes a lakás, belső udvarra néznek az ablakok, de senki nem jár el előtte. A szomszédság és a lakók igényesek, a ház megtakarításokkal rendelkezik. Az Andrássy út melletti utca, egyirányú forgalom, kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra jellemzi.

Kiválóan alkalmas első otthonnak és befektetésre egyaránt! Bérbeadásnál a hosszútávú kiadást engedi a lakóközösség.

Belváros, a világörökség részét képező gyönyörű Andrássy út és a történelmi nevezetességek, valamint szórakozás és bevásárlás, de a Városliget is csupán rövid sétatávolságra vannak.

Kínálati ár: 35 M – Bútorozva, költözhetően!