BERENDEZETT 2 SZOBÁS
BERENDEZETT 2 SZOBÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Lakás
Alapterület 58 m²
Cím Budapest,
Erzsébetváros,
Hársfa utca
52 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 2
Ingatlan részletes ismertetése

TELJES BÚTORZATTAL ELADÓ LAKÁS a Hársfa utcában, a Madách Imre Gimnáziumnál, egy teljes körűen felújított 58 nm-es kétszobás belső udvarra néző, csendes, napfényes lakás, 2 éve renovált, rendezett társasház legfelső emeletén.

Nappali: 20 nm, Háló: 15 nm, Fürdő: 6 nm, Konyha: 6 nm, WC: 3 nm, Tároló: 4 nm, Előszoba: 4 nm

A felújított tehermentes ingatlanban kicserélésre kerültek a vezetékek (villany, víz, és gáz) és energiatakarékos cirkó került kialakításra (Bosch kondenzációs 2000 kazán). A nyílászárók 100%-ban fából készültek, a lakást kovácsoltvas rácsok és távfelügyeletre kapcsolt riasztó biztosítja. A szobák és a konyha belső udvarra néznek, a legfelső szint miatt ragyogóan világos.

A bútorok a vételár részét képezik, ezeken kívül a mosógép, a tűzhely, a páraelszívó és a hűtő is benne van az árban (illetve marad az ide készített függöny és a szőnyegek is). A lakáshoz tartozik még egy 10 nm körüli saját használatú pince is, amely a vételár részét képezi! Ezen kívül van még 2 osztatlan közös tulajdonú pince (280nm + 50nm), melyek kiadásáról a közös képviselő gondoskodik ezzel gyarapítva a ház közös kasszáját!

A közös költség 9.000 Ft/hó, a rezsi fogyasztás szerint (külön vízóra, gázóra.) A társasházban 1 lakás van jelenleg is hosszú távra kiadva külföldi diákok részére jó megtérüléssel, de engedélyezett a rövidtávú kiadás is (AIRBNB) ezért befektetők részére is nagyon ajánlom. A lakóközösség kimagaslóan összetartó, csendes, barátságos és ügyel a lakók nyugodt pihenésére!

A közelben számos bevásárlási, valamint szórakozási lehetőség található, karnyújtásnyira a Blaha Lujza tér, a Nagykörút, ahol megtaláljuk a Metrót, 4-es 6-os villamost és számos más buszjáratot is, Almási tér és több Spar üzlet 200 m körzetben.

Ára: 52 M – Teljes berendezéssel együtt!

Ha kérdése van, vagy ha szeretné megtekinteni keressen bizalommal!