PROJEKT VÁRRA PANORÁMA!
PROJEKT VÁRRA PANORÁMA!
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Fejlesztési terület
Alapterület 500 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Várnegyednél
150 000 000 Ft
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

VÁRRA PANORÁMÁS TETŐSZINT

Az első kerületben, egy kiemelkedően remek ráépítési lehetőség, jogerős engedélyes Projekt eladó!

Elegáns budai környezetben, a Várnegyed tőszomszédságában kínálunk a BUDAI VÁRRA panorámás, teraszos, exkluzív lakásokat.

A kiváló adottságú és jó állapotú, liftes saroképület tetőszintjén 5 lakás építhető, melyből négy a BUDAI VÁRRA PANORÁMÁS az 5. a teraszáról. Mindegyik lakás külső és belső terasszal rendelkezik. A külsőkről VÁR PANORÁMA látszik, a belsők a zöld udvar felé tájoltak. Az 1. kerület belső részén fekszik a projekt és ritka lehetőségként, pár perces séta távolságra, garázsokat tudunk ajánlani az elegáns, új lakásokhoz!

További befektetői előny, hogy az eladó, igény esetén a kivitelezést is vállalja. Leinformálható, nagy gyakorlattal rendelkezik, az építkezést és a házzal való egyeztetéseket is átvállalja. Kezdés még idén, a várható befejezés jövő nyár közepe. Értékesíthető terület 500 nm.

A lokáció adottságai kiválóak, nagyon jó befektetési lehetőség az elhelyezkedése, valamint a panoráma a Várra és a vadonatúj, felső kategóriás kivitelezés, miatt eladásra, vagy bérléssel való hasznosításra egyaránt kiváló!

Projekt ár: 150 M engedélyekkel (+70 M letét a ház felé történő munkákra pl. homlokzat, új lift.)