ANJOU RESIDENCE 2 SZOBÁS
ANJOU RESIDENCE 2 SZOBÁS
Ingatlan adatai
Ajánlat Kiadó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 60 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Budai Vár
1 200.00 €
Egyéb adatok
Szobaszám 2
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

ANJOU RESIDECE – KIADÓ LAKÁS

Az Anjou Residence egyedi lehetőséget kínál Budapesten, az I. kerületi Budai Várban, a Bécsi kapu szomszédságában. A csodálatos történelmi környezetbe illeszkedve, az igényesen kialakított lakások a mai kor minden elvárásának megfelelő igényességgel és gondossággal lettek kialakítva.

Nappali + 1 hálós lakás 60 nm-es +gépkocsi beállóval a mélygarázsban

A két szobás lakás elegáns, berendezett, gépesített és felszerelt konyhával, kádas fürdőszobával, erkéllyel várja új lakóját. A lakáshoz tartozik egy tároló és egy beálló. Április 1-től költözhető, a képeken látható bútorozással.

Bérleti díj: 1.200 EUR/hó + rezsi. Minimum időtartam 1 év. Kaució 2 havi bérleti díj.

A sétányszinten a lakókat szolgáló, magas színvonalú gépekkel felszerelt kondicionáló terem, szauna, jakuzzi és pihenőtér várja a kikapcsolódásra vágyókat.  A garázst az épületekkel összekötő alagútban bortrezorok állnak a tulajdonosok rendelkezésére. Az épületeket egy teljes körű üzemeltetést végző professzionális cég működteti, a közös területek karbantartása, javítása és takarítása mellett 24 órás recepciós szolgálatot is biztosítva. Az épületek és a garázs bejáratait kamerák vigyázzák. A lakásokba videós kaputelefon segíti a bejutást. A lakásokhoz tárolók tartoznak és parkolóhely a mélygarázsban.