BAUHAUS PENTHOUSE
BAUHAUS PENTHOUSE
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 164 m²
Cím Budapest,
2. kerület,
Rózsadomb
155 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Ingatlan részletes ismertetése

Egy gyönyörű park szomszédságában található a Bauhaus stílusban épült társasház, mely eredeti hangulatát megőrizve, teljes körű felújítást követően megújult. A Bauhaus stílusra jellemző átgondolt és funkcionális tervezésnek köszönhetően, a ház minden lakásában rengeteg természetes fényt biztosítva a nagyméretű ablakokon keresztül.

A Penthouse lakás nagyméretű teraszáról kivételesen szép PANORÁMA élvezhető és a Várnegyed felé biztosít kilátást.

Nappali + 3 Háló, 3 fürdő, nagy terasz – 105 nm + 118 nm terasz 108,5 M (A szomszéd lakással bővíthető: 49,44 nm + 15,86 nm terasz = együtt: 154,44 + 134 nm terasz – 64,9 M)

Az épület minden része - beleértve a közműellátást, szigetelést, burkolatokat, épületgépészetet - vezető tervezők bevonásával gondosan, magas színvonalon lett felújítva és modernizálva, szem előtt tartva a tökéletes funkcionalitást. Az épület lakásaiba nyitott tereket, tágas nappalikat és kényelmes hálószobákat terveztek. A belső kialakítás még a jövendő tulajdonos igényeit figyelembe véve történhet!

Magas műszaki tartalom és számos különleges megoldás szolgálja a kényelmet, és biztosít mérsékelt üzemeltetési költséget a lakók számára. Házközponti egyedi mérőórás fűtés, tripla/dupla üvegezésű ablakok a kiváló zaj és hőszigetelés érdekében. A belső falak speciális hő- és hangszigetelő rétegekkel, valamint tűzgátló tulajdonsággal rendelkeznek, komfortot és biztonságot nyújtva. Az ingatlan belmagassága nagyobb, mint az újépítésű lakások többségének, ami szintén növeli a komfortérzetet és javítja a térérzetet.

Az épület exkluzív megjelenését a valódi márvány homlokzati kövek adják, amelyek egyúttal növelik a hőszigetlést is. Az épületbe belépve, tágas előtér és széles folyosó fogadja az itt lakókat. A lakásokhoz a gyors és kényelmes feljutást 3 lift biztosítja.

Kérésére felszereljük új otthonát a SMARTHOUSE infrastruktúrával, mely lehetővé teszi az Ön számára, hogy távolról könnyen programozza és vezérelje az otthonában lévő elektromos berendezéseket és elektronikus termékeket. Állítsa be minden helyiség légkörét a tevékenységei szerint a munkához vagy pihenéshez. Környezettudatosan élhet és ezzel akár 30%-os megtakarítást érhet el. A biztonságról recepciós szolgálat gondoskodik.

Az infrastruktúra kiváló, a ház mellett egy gyönyörű park található szökőkutakkal, a vásárlási és szórakozási lehetőségek – Millenáris Park és Mamut bevásárló központ – pár perces sétával elérhetőek. A Duna-part, a Margit-sziget vagy a pesti belváros is könnyen elérhető.