HOTEL BEFEKTETÉSRE
HOTEL BEFEKTETÉSRE
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Speciális ajánlat Befektetés
Tipus Hotel
Alapterület 2 000 m²
Cím Budapest,
11. kerület,
Sashegy
2 900 000.00 €
Egyéb adatok
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

A 3 csillagos Hotel  a főváros budai oldalán, a Budai hegyek lábánál, egy csendes utcában található. Az M1 és M7 autópályák mentén fekvő szálloda környékén családi villák állnak. A Duna és a belváros 1,5 kilométerre található.

SZÁLLODA jelenleg 34 szobás (+ 6 szoba kialakítható) öt emeletes.

Folyamatos felújítások vannak, a legfelső szinten korszerű Panorámás  apartmanok kerültek kialakításra. A konferenciatermek és a recepció is új külsőt kapott. Az autóval érkező vendégek ingyenesen parkolhatnak a szálloda előtti parkolóban, vagy a garázst (térítés ellenében) használhatják. Panorámalift biztosítja a kényelmes közlekedést. Az épületben drinkbár (24 órás nyitva tartással) és szauna kínál kikapcsolódási lehetőséget, valamint vezeték nélküli Internet kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére.

Konferenciák, rendezvények lebonyolítására a szálloda 3 konferenciatermet ajánl (20, 40, 100 főre), melyek felszereltsége (flipchart, vetítővászon, projektor, kihangosítás).

A vendégek tágas és világos szobákban szállhatnak meg. A felszereléshez fürdőszoba (fürdőkáddal vagy zuhanyzóval), televízió (angol, német, francia, olasz, orosz műholdas csatornákkal), telefon, minibár, széf (ingyenes) és Internet kapcsolat (vezeték nélküli) tartozik. A szobák többsége légkondicionált, nemdohányzó szobák is igényelhetők. Az 1000 nm-es telken található az épület, mely 2000 nm-es.

BEFEKTETÉSRE ALKALMAS! - Üzemeltetővel újabb 5 évre meghosszabbított szerződés van, 95% feletti a kihasználtság (de felmondható)

Kiváló lokációja miatt irodaház, MAGÁNKLINIKA vagy CÉGKÖZPONT céljára is kiválóan alkalmas!

Kínálati ára: 2,9 M  -  Céggel együtt eladó (5+5 éves üzemeltetéssel)