ÉPÜLŐ LUXUSLAKÁSOK
ÉPÜLŐ LUXUSLAKÁSOK
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 176 m²
Cím Budapest,
12. kerület,
Istenhegy
259 800 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 5
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

ISTENHEGY – ÚJÉPÍTÉSŰ LUXUS LAKÁSOK

Budán a 12. kerület egyik legelegánsabb részén, az Istenhegyi út felett, vételre kínálom egy épülő, vadonatúj, technikailag és minőségileg a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, 3 lakásos modern villaépület lakásait.

A János-hegyi kilátóra és a budai hegyvidékre panorámás 2.205 nm telken épül, a rendkívül igényes kialakítású, letisztult stílusjegyekkel, ez az elegáns villaépület. A szépen parkosított telek belső, védett, intim részén kerül elhelyezésre az épület. A ház és a teraszok egyaránt NY-i tájolásúak, a kialakítás szintenként egy lakás, élhető, tágas teraszokkal és kert kapcsolattal.

Elegáns terek és nagyvonalú 3 m-es belmagasság! A lakások ragyogóan világosak, hatalmas üvegfelületekkel, tágas teraszokkal fordulnak a panoráma felé. A garázsból közvetlenül, a szuper csendes, hidraulikus, kódolt lift a lakásba érkezik.

Levegő-víz hőszivattyú lakásonként (hideg-meleg) fan-coil, plafon-fal hűtés-fűtés, Internorm fa szerkezetű nyílászárók, fém védőburkolattal, 3 rétegű biztonsági üvegezéssel, (igény szerint) kandalló előkészítés, riasztóberendezés, biztonsági ajtó és videó kaputelefon. A teraszok részben fedettek, a nyitott részen a kilátást engedő biztonsági üveg korláttal.

Elegáns és időtálló mészkő és homokkő/ Traventin kő burkolat és nemes vakolat a homlokzaton, szuper hőszigeteléssel.

Belső kialakítás a vevői igények szerint kerül befejezésre! ~20e Ft/nm hideg-és meleg burkolatokat a vételár tartalmazza!

Komplett fürdőszobák, konyha előkészítés, ragasztott biztonsági üveg korlát króm tartókkal, szuper hidraulikus lift, rozsdamentes acél korlát.

A teremgarázsban 2 tágas parkolóhely és szeparált tároló tartozik a lakáshoz..

Az elegáns építészeti környezetben fekvő telket önálló villák, diplomáciai és követségi, valamint modern lakóingatlanok, illetve zöldterületek, parkerdők övezik. Budapest kedvelt pihenőhelyei, kiránduló útjai karnyújtásnyira találhatóak. A közelben halad Budapest nevezetes tömegközlekedési eszköze a Fogaskerekű Vasút, a Széchenyi hegy felé. A város közvetlen közelsége, a kifogástalan megközelítési lehetőség és a zöldövezet előnyei maradéktalanul egyesülnek az ingatlanban.

KIZÁRÓLAGOS ÉRTÉKESÍTÉS IRODÁNKBAN! 

Fszt. lakás: nettó 146 nm + 90 nm terasz, 600 nm kert, 2 garázs, tároló – 259,8 M

Emeleti lakás: nettó 141,5 nm + 87,31 nm terasz, 600 nm kert, 2 garázs, tároló – 252,24 M