GELLÉRTHEGY KLASSZIKUS
GELLÉRTHEGY KLASSZIKUS
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Lakás
Alapterület 280 m²
Cím Budapest,
11. kerület,
Gellérthegy
210 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 7
Parkolás garázs
Ingatlan részletes ismertetése

Gellérthegy csendes, napsütötte oldalán eladó, egy 1930 épült és a ’80-as években felújított és jól karbantartott épületben, egy kiváló adottságokkal rendelkező villalakás. A villa igazi ritkaság, mindössze két tulajdonosa van, jelenleg a 2/3 tulajdonrész vált eladóvá, mely a gyakorlatban önálló házként működik! Nyugodt, barátságos, kerttel körbeölelt épület, mely családi ház jelleggel bír, saját kerttel és garázsokkal, a személybejárat is teljesen szeparált.

Két hatalmas terasza van, az egyik terasz teljesen védett, napos, intim terű, a nappaliból nyílik. A 160 nm-s magasföldszinti, duplakomfortos, nagy lakás alatt található még egy vendéglakás, ami 75 nm-es, N+2 háló kialakítású. Továbbá van egy száraz, világos pince-mosókonyha-kazánház, ami 65 nm. Ez akár konditeremnek, szaunának is átalakítható. Az ingatlanhoz tartozik még egy tároló a padláson is.

Az egyedi adottságú, két utcára nyíló ingatlan, akár több generációnak vagy részbeni hasznosításra, akár lakás+ iroda/rendelő/egyéb funkciókkal egybekötve, vagy kiadásra is kiváló befektetés!

A Gellérthegyen, a városközpont szomszédságában – csak néhány perc a belváros4 – mégis zöldben és csendben lakhat. Közelben a kiváló tömegközlekedés, mely több metróvonalat érint. Pár megállóra található a MOM Park, sportközpont uszodával, az ALLEE bevásárlóközpont, rendelőintézet, patika, iskolák, egyetemek és a kerület kulturális negyede, mely a Móricz körtértől a Gellért szállóig, a Dunáig húzódik.

Kínálati ár: 210 M