MODERN BELBUDÁN
MODERN BELBUDÁN
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 103 m²
Cím Budapest,
1. kerület,
Belbuda
122 400 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 4
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

VADONATÚJ LUXUS

Az elegáns budai társasház, Buda szívében fekszik, csendes, elegáns zöld környezetben és egyben a városközpont közelségét kínálja.  Az impozáns, letisztult, mészkő homlokzatú épület közös tereinek és a lakásainak elegáns, modern stílusát világszínvonalú nemzetközi tervezőiroda dolgozta ki, természetes anyagok felhasználásával.

Felső emeleti 103 nm luxuslakás: N + 3 Háló, élhető nagy 14 nm terasz! Budai Várra Panoráma!

A fantasztikus kilátást nyújtó tetőteraszról és a zöldtetőről is a történelmi Budai Várban gyönyörködhet, megcsodálhatja az egyedülálló, elvehetetlen ÖRÖKPANORÁMÁT!

Minőségi anyagokat használó, naprakész építészeti és design megoldások jellemzik az épületet. A lakások csúcsminőségű burkolóanyagokkal, felső kategóriás szaniterekkel készülnek. A szobákban mennyezetfűtés- és hűtés, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés növeli a komfortérzetet. Egyes lakásokhoz saját használatú tetőkert kapcsolódik. A teremgarázsban akár több beálló is vásárolható.

Intelligens otthon - Energetikai szempontból naprakész, gazdaságos, okos telefonról szabályozható otthon, beprogramozhatja szobái hőmérsékletét. 24 órás recepciós szolgálat, a bejáratnál és garázskapuknál beléptető rendszer, kamerarendszer és videós kaputelefon gondoskodik a lakók nyugalmáról. Saját wellness és fitnesz centrum, kávézó, az épület előtt park, a belső udvarban látványkert.

A környék kiválóan ellátott. Az épület egy csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában épül. Alig tízpernyi autóútra van a nyüzsgő pesti Belváros, bevásárló- és sportközpontok. Kiválóan megközelíthetőek a főbb budai közlekedési csomópontok, valamint az M1 és M7 autópályák is.

Előértékesítésben leköthetők az épülő társasházi luxuslakások. Nagyobb exkluzív területű életterek is kialakíthatóak, akár több lakás összevonásával.

Ár: 122,4 M + 2 garázs: 5-6 M/db   (A belső kialakítás, beosztás egy lehetséges opció, a fotók látványképek.)