VILLA BÉRBEADVA ELADÓ
VILLA BÉRBEADVA ELADÓ
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Speciális ajánlat Befektetés
Tipus Luxus villa
Alapterület 680 m²
Cím Budapest,
11. kerület,
Gellérthegy
630 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 9
Parkolás garázs
Ingatlan részletes ismertetése

GELLÉRTHEGY – VILLA ÉPÜLET – BÉRBEADVA ELADÓ

Buda kiemelt zöldövezetében, a Gellérthegy klasszikus villanegyedében, eladó egy exkluzív 680 nm-es villaépület. 1930-ban épült, a hegy napsütötte, csendes, déli oldalán, egy forgalom mentes zsákutcában, 1.300 nm-es szépen parkosított, sík telken. 2000-es évek elején gondosan, és minden részletre kiterjedően, felújításra került a teljes épület, a kivitelezésnél igényes burkolatok kerültek felhasználásra.

A villában 9 szoba, beépített gardróbokkal, fürdőszobákkal, konditerem, szauna, hobbiszoba és egy szolgálati lakás vagy iroda önálló bejárattal, egyállásos garázs és 3 felszíni beálló van kialakítva.

Felszereltség: márvány és gránit burkolatok, beépített gépesített, egyedi olasz inox konyha, amerikai típusú hűtők, hidromasszázs kád, elegáns márkás csillárok és szaniterek, márvány és design kandalló, beépített könyvespolcok, üvegház medencével, kerti szökőkút, egyedileg gyártott külső és belső nyílászárók, szauna, konditerem, Remeha kazán (4 éves turbó), mosókonyha, kazánház,  iroda vagy szolgálati lakás, parkosított díszkert automata locsolórendszerrel, programozható felügyeleti rendszer, kamerarendszer, garázs és beállók.

Elegáns magánvilla, cégközpont, magánklinika, nagykövetségi rezidencia céljára kiváló.

Kínálati ár: 630 M - Jelenleg bérbe van adva, befektetésre alkalmas!