Balatonpart KÚRIA eladó
Balatonpart KÚRIA eladó
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Nyaraló
Alapterület 450 m²
Cím Balatonfürednél,
Balatonpart
125 000 000 Ft
Egyéb adatok
Szobaszám 12
Parkolás garázs
Ingatlan részletes ismertetése

BALATON – ELADÓ SZÁZADELEJI KÚRIA

Balaton északi partján, kitűnő természeti adottságai miatt keresett helyen, a Balatonfüredhez tartozó községben, a Balatontól mindössze 150 m-re eladó egy felújított barokk kúria.

A múlt század elején épült villa,  enyhén lejtős DK-i tájolású, téglalap alakú, két utcára nyíló 1.420 nm-es, a Balatonra panorámás telken fekszik. Szabadonálló, nagy alapterületű, háromszintes, összkomfortos, 1904-ben épült kúria épület, gondozott ősparkban található, évelő dísznövényekkel, kiépített térvilágítással.

Főbejárata az elegáns  homlokzaton található, oszlopos, fedett teraszhoz vezet, de van másik bejárat, ahonnan a belső lépcső és a legtöbb helyiség nyílik.  A pinceszint külső bejáratokkal is rendelkezik.

- Alagsor: konyha, az épületgépészet helyiségei és két vendégszoba, zuhanyzóval és WC-vel.

- Földszint: 3 m belmagasságú, teljes értékű szint, ahol 5 szoba és 3 fürdőhelyiség található.

- Tetőtér: itt 4 szobát és 2 vizesblokkot alakítottak ki.

Az átlagnál komolyabb épületgépészeti felszereltségű, 3 fázisú áramellátással, olaj (PB gáz üzemű kazánokkal) Az esetleges karcvizek védelmére, angol aknával van teljesen körbe ellátva, 3 db ~12 m3-es, földalatti esővíz-gyűjtő tároló van és egy 10.000 l-es olajtartály. Központi fűtés, kábel TV, kiépített riasztóhálózat.

12 szoba, 2 terasz, 8 fürdő és kiszolgáló helyiségek.

3 autónak garázs és melléképület kerti sütővel, DK-i tájolású terasszal.

Kínálati ára:  125 M