Penthouse Belvárosban
Penthouse Belvárosban
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Luxus lakás
Alapterület 600 m²
Cím Budapest,
5. kerület,
Belváros
2 100 000.00 €
Egyéb adatok
Parkolás teremgarázs
Ingatlan részletes ismertetése

Belvárosban eladó egy hatalmas luxus Penthouse lakás. Az 5. kerület szívében, turisztikailag kiemelt helyen, a Vörösmarthy téren az üvegpalota tetején, körben tágas terasz és 4 teremgarázs hely! Fővárosunk egyik leglátványosabb részén, a mai kor minden luxusával rendelkező lehetőség:  24 órás portaszolgálat, lift, tetőkert.

Az eladó lakás az épület egyik legexkluzívabb ingatlana, mivel a világörökség részét képező, Vörösmarty térre nyílik elegáns panorámával. Előttünk van a tér nyüzsgő élete, a csodálatos pompájában megújult Gerbeaud ház, a Váci utca és a Fashion Street torkolata, a Bazilika tornya. A bejárat mellett a Vigadó épülete és pár lépésre a Duna-korzó egyedülállóan impozáns környezet és a modern épület nyújtotta kényelem párosul a kínált ingatlanban!

A lakás belső két szintes, szerkezetkész, a nappali hatalmas üvegfelületekkel kapcsolódik a ~110 nm-es panorámás teraszhoz. Ez a minden igényt kielégítő elegáns ingatlan, egy páratlan lehetőséget nyújt a főváros legfrekventáltabb és méltán legnépszerűbb belvárosi pontján arra, hogy exkluzív otthona, vagy cégének méltó képviselete legyen.

A lakás kivitelezése igényes, korszerű és exkluzív kialakítású. Befejezésére tervek készültek. A lakásban telepített technikai eszközök:
- kamerával ellátott kaputelefon
- riasztóberendezés
- központi fűtő-, klíma- és szellőztetőrendszer

A külső nyílászárók alumínium szerkezetű, hőszigetelt üvegezésű ajtók és ablakok.
A fűtést központi gázkazán, a melegvíz-ellátást központi vízmelegítő berendezések biztosítják. A telekommunikációs hálózat, tűz- és riasztórendszer kiépített.

A burkolatok és berendezési tárgyak egyedi igények szerint választhatóak. Kérésre belsőépítészeti terveket és kiváló referenciákkal rendelkező kivitelezőt tudunk ajánlani az egyedi ingatlanhoz illő magas minőségű befejezéshez.

Mintha egy saját háza lenne a város közepén! Az emelt szerkezetkész ingatlant, saját igényei és elképzelései szerint alakíthatja fejezheti be.