Tihanynál LUXUSVILLA eladó
Tihanynál LUXUSVILLA eladó
Ingatlan adatai
Ajánlat Eladó
Tipus Nyaraló
Alapterület 245 m²
Cím Tihany,
Fövenyes,
Balatonpart
350 000.00 €
Egyéb adatok
Ingatlan részletes ismertetése

TIHANY MELLETT LUXUS ÜDÜLŐPARK VILLÁJA ELADÓ!

Közvetlen a Balaton partján, Tihanytól 6 km távolságra Fövenyesen a Balaton legelegánsabb 20.000 nm-es üdülő parkjában eladó egy kétszintes vadonatúj, modern villaépület!

Minden évszakban, télen-nyáron használható ez a luxusvilla. Egyedülálló exkluzív vízparti üdülőfaluban, minden igényt kielégítő modern építészeti formavilágban épült, csúcsminőségű családi villa, a hozzá tartozó saját, közel 900 nm-es telekkel, mely 1 m magas sövénnyel elszeparálható. Ezt kizárólag a ház tulajdonosa használhatja. A 70 m-re lévő Balatonpartra kis ösvényen lehet lejutni. Gyönyörű kilátás van a tóra!

A villa egy 2 hektáros, összesen 14 elegáns villából álló Üdülőfaluban található, mely Kajdócsi Jenő építésziroda tervei alapján épült. EZ AZ UTOLSÓ ELADÓ VILLA ÉPÜLET!

A zárt üdülőfalunak 200 m-es saját gondozott, kikövezett vízpartjáról saját stég és lépcsők vezetnek a tóba. A területet télen-nyáron őrzik, és gondosan karban tartják.

Nappali (~60 nm) + 4 háló + 4 fürdő + hatalmas teraszok, saját kert

Alsó szint: nappali-konyha-étkező, hálószoba, zuhanyozó, előszoba, terasz, kert
Felső szint: közlekedő, 3 hálószoba, fürdőszoba, 2 terasz
A kertben 6 autó részére alkalmas beálló.

A hideg burkolatok mészkő és palakő. A fürdőszobákban csúcsminőségű szaniterek, Americ típusú (levegős) jakuzzi van beépítve. A szobákban antik barna Jarrah típusú ausztrál fa parketta. A teraszok mészkő burkolattal és acél korláttal készültek, igényes szép kivitelezéssel. Fan-coil rendszerhez a hőleadó közeg már kiépítve.
A nagy üvegfelületek zavartalan kilátást biztosítanak a Balatonra és a Dörgicse-i dombokra.

Hagyományos gáz cirkó fűtés, kiépített légkondicionálás - vagy  - Hőszivattyús fal-padló hűtés-fűtéssel kialakítva, befejezve.

Kínálati ár: 350.000 €